HOROSKOP
(Din guide bland stjärntecknen.)

Gäller för fredagen den 14 Maj 2021
Om du klickar på respektive stjärntecken så får du upp en mer detaljerad analys av vem du är enligt astrologin.
Du kan även välja horoskop för ett annat datum under kommande vecka genom att klicka på en av veckodagarna.


Vattumannen
(Lat. Aquarius) (21/1 - 19/2)
Det är så lugnt och behagligt i ditt tecken. Jag tror att du har det avkopplande och skönt med en bok, men det finns även plats för romantik. Du upplever trygghet nu med det som gäller din ekonomi. Det kan vara just du som vinner med ett tvåraders spel på lotto, för du är en vinnare.
Massor av arbete väntar dig och du trivs fint med det och orkar det mesta. Du riktigt njuter av att det är fart och glädje på arbetsplatsen. Din ekonomi bör vara god, och du ska kunna få ett rejält tillskott i börsen. Även en spelvinst tycks möjlig för dig så en liten insats kan ge dig stor vinst.
Ett besked du får under fredagen är nog inte direkt vad du hade hoppats få höra - men kanske vad du hade förväntat dig.
Du är på dåligt humör. fredagen bjuder på nöjen, romantik, en god nyhet för din ekonomi. Men ändå.

Fiskarna
(Lat. Pisces) (20/2 - 20/3)
Dagen ser riktigt rolig ut. Antaglien har du semester och kan njuta av att vara ledig. Annars så är det rätt så roligt på jobbet. Det tycks handla mer om vänskap än om fysiskt jobb.
Jäkta inte i ditt arbete under dagen. En lagom arbetstakt blir bäst och här säger stjärnorna att du får det trevligast om du tar det lugnt. Visst får även du räkningar, men du klarar dem. Någon ger dig en idé till förbättrad ekonomi. Det kan vara värdepapper, och obligationer är bäst.
Fredagen verkar bjuda på en riktig familjedag där dina närmaste står i fokus för all din uppmärksamhet.
Plötsligt ändrade planer indikeras i tecknet för Fiskarna. Uppmuntran är bästa medicinen!

Väduren
(Lat. Aries) (21/3 - 21/4)
Under fredagen funderar du mycket över vissa detaljer i ditt liv. Det tycks främst vara saker som har med arbete eller ansvar att göra som du vill förändra.
Det kan komma att bli svårt för dig att behålla det arbetet du har om du inte skapar nya idéer. Det kan bli bistert, så var alert. Hälsan klarar du bra. Du har ett framgångsrikt sätt som nu ger dig tur. Din optimism växer sig än starkare och du kan vinna i spel. Men spela bara för en liten slant.
Ett erbjudande kan komma med förslag om förändring i ditt arbete, men jag tror att det redan invanda blir bäst. Vila och koppla av så mycket du kan. Här bör du få det ganska så bra med din ekonomi, och det kan bli så att du vinner en extra slant och unnar dig något nytt. Du är värd det nya.
Redan fredagen tycks bli ovanligt lugn. Du tar en sak i taget och slipper stressa. På fredagen försöker ta det lugnt och vila, men hjärnan går på högvarv hela tiden. Du har många idéer som sprutar fram just nu så varför inte ta ett block och skriv ned dem.

Oxen
(Lat. Taurus) (21/4 - 21/5)
Ditt arbete går på rutin, men du tycker inte att det är tråkigt, utan tryggt. Du orkar det mesta och man hör dig inte klaga. Den goda hälsan följer dig. Det är som vanligt i kärlekslivet, och det kan innebära att du har det bra. Några större romantiska förändringar tror jag inte på, så var nöjd.
Vardag och rutinuppgiften präglar fredagen. Men sent på kvällen väntar en överraskning av något slag.
En rolig, produktiv dag som blir ännu bättre om du lägger ner lite extra energi på att organisera den.
Kortsynthet och sunt förnuft befinner sig på kollisionskurs, och möjligen lyssnar du nu mer till hjärtat än till förnuftet.

Tvillingarna
(Lat. Gemini) (22/5 - 21/6)
Det du gör i arbetet är mycket bra för dig. Din hjälpsamhet gör att du får höra vänliga ord. Med hälsan ska det vara solsken och friskhet som råder. Nu bör nästan allt vad du gör i kärlek vara lyckosamt. Du kan även få besök av en vän som vill bo hos dig, det blir rart. Kärleken bringar dig lycka.
Du är originell, sällskaplig, kompetent. Du förvandlar även tråkiga saker till festliga upplevelser.
En spännande dag med många tvära kast. De flesta av dessa kast rör ditt kärleksliv på något vis.
Du har en del att göra så det är bra om du försöker skapa någon form av prioritetsordning. Ibland så bara kör du på och då blir det vissligen mycket gjort, men kanske inte alltid i rätt ordning. Du är känd för att skapa kaos i ordningen eftersom du fungerar som bäst när det är lagom rörigt omkring dig.

Kräftan
(Lat. Cancer) (22/6 - 23/7)
På fredagen möter du en person som gör dig glad. Du inser att du faktiskt saknat honom/henne en hel del.
Den väg som du går är glad och kärleksfull. Du väcker glada tankar i sinnen för ditt behagliga sätt. Det är en bra dag för kärleksfull uppvaktning. Nu bör du ha en härlig tid framför dig, och gör du en resa så kan det vara genom en spelvinst som du får råd med den. Du får tur, och hästspel är bäst.
Mycket flyter på friktionsfritt för Kräftanen, men det tycks finnas något speciellt du drar dig för att ta tag!
Fredagen är en bra dag att testa nya idéer. Månen gör dig extra kreativ på slutet av dagen.

Lejonet
(Lat. Leo) (24/7 - 23/8)
Du medlar, förmedlar, förhandlar, organiserar. Det blir ingen tid över för dina personliga intressen.
Du måste vara det lyckligaste som finns. Romantiskt möte i en teaters magiska miljö kan bli något nytt och rart för dig. Du är kärlekens lyckotecken. Du bör få råd att samla vänner och ha en fest hemma hos dig. Det kostar, men är trevligt. Nu kan du också få spelvinst, så lyckan är din vän.
Du har mycket att göra nu även om du tekniskt sett är ledig. Många småsaker, all din tid går åt.
Ditt energiflöde har mattats av en smula, och en viss uppgift du har framför dig känns nog inte längre så lockande.

Jungfrun
(Lat. Virgo) (24/8 - 23/9)
Även om du förefaller ganska nöjd med något du åstadkommit, finns det fortfarande ett och annat du nog bör ändra på i sammanhanget.
Trist start på dagen men det ser ljust ut för eftermiddagen och kvällen. Gott om givande samtal.
Gamla planer blir tack vare ändrade förutsättningar nu åter aktuella!
Någon fattar ett egendomligt beslut som du inte alls var beredd på. Risk för gräl och för sårade känslor.

Vågen
(Lat. Libra) (24/9 - 23/10)
Jag tror att du är den verkliga diplomaten på ditt arbete. Andras problem är lätta för dig att lösa. Du klarar även av att lösa svåra problem. Var lite försiktig med din ekonomi, den kan bli kostsam för dig. Kan du spara så gör det, och var snål i spel. Unna dig inte ens en gåva, utan spara allt.
Här händer inte så mycket när det gäller kärlek så var avvaktande. Det mesta går rutinmässigt till, men det kan också bjudas till en glad fest. Stjärnorna säger att du lever väl dyrt just nu, men du tycks trivas bra och det verkar inte som ett minus. Men var snål i spel, här syns ingen vinst.
Du tycks uppfatta en viss person i din omgivning som lite fjär, men man kan inte alltid demonstrera sin tillgivenhet!
Fredagen blir en besvikelse innan den börjat, kanske på grund av ett återbud. Sport och motion piggar upp.

Skorpionen
(Lat. Scorpio) (24/10 - 22/11)
Fredagen börjar som en vanlig vardag men kvällen överraskar lite. En spontan idé blir något stort.
Den som har dig till arbetskamrat har en bra kollega. Nu kan du få en idé som sprider fin glädje på din arbetsplats. Du är frisk och sund. Du kan nu få chans till extra fin inkomst, det ser bra ut för dig. Vinner du i ett spel nu så är det nog bara småpengar. Bäst är att låta bli spel.
Du tycks ha fått dig en tankeställare. Möjligen har du fäst för stor vikt vid ett problem som nu löst sig av sig självt.
Hela den här perioden har du jobbat hårt med att förbättra kommunikationen med en kollega och vän. Tyvärr verkar det som om ni pratar om varandra istället för med varandra.

Skytten
(Lat. Sagittarius) (23/11 - 22/12)
Avkopplande och roligt med många chanser att visa dina kreativa talanger. Viss chans till extra slantar.
Fredagen blir en riktigt stressig dag där det är viktigt att du inte ligger på latsidan. Risken är stor att kvällen blir betydligt senare än du tänkt dig. Det finns en del måsten som du inte kommer undan den här dagen.
Kommande helg träffar du många personer som du inte sett på länge och det är både positivt och negativt. Vissa människor har du saknat, medan andra kunde du vara utan ett litet tag till.
Bra dag för sport men paradoxalt nog bara om du tar det lugnt. Din kropp behöver utrymme och vila.

Stenbocken
(Lat. Capricorn) (23/12 - 20/1)
Under fredagen tar du tag i ett problem som rör en släkting. Du har skjutit upp den här konfrontationen eftersom du inte gillar att bli osams med någon.
Fredagen är en ganska seg dag där du får en hel del tid över att tänka på saker som irriterar dig och det gör att din ilska växer.
Fredagen handlar mycket om vardagssysslor och om att få de små sakerna att fungera.
På fredagen hör du av dig till en person som du längtar efter, men som du av någon anledning inte har sett på ett tag.

Skicka din kommentar / ditt förslag
Ditt namn:
Din Email-adress:
Din kommentar:


Hör av dig om du saknar någon information eller du vill dela med dig om hur horoskopet stämt för dig.Till huvudsidan
Be Happy