HOROSKOP
(Din guide bland stjärntecknen.)

Gäller för måndagen den 24 Februari 2020
Om du klickar på respektive stjärntecken så får du upp en mer detaljerad analys av vem du är enligt astrologin.
Du kan även välja horoskop för ett annat datum under kommande vecka genom att klicka på en av veckodagarna.


Vattumannen
(Lat. Aquarius) (21/1 - 19/2)
Du drar fördel av ditt förflutna på något sätt. Kanske kommer en gammal rekommendation till nytta.
På måndagen passar du på att visa upp din mest charmerande sida.
Måndagen är en ganska jäktig dag, men du kastar dig in i alla uppgifter utan att tveka. Du älskar när det är puls kring dig.
Ett besked om ditt arbete som kan gälla en ny tjänst kan nu komma. Det gör dig glad och ger dig förhoppning om en bättre och generösare framtid. Naturen i skönaste tappning kan du nu komma att få möta. Tar du din vän med på en promenad så får ni uppleva rar romantik. Du är en kärlekens vinnare.

Fiskarna
(Lat. Pisces) (20/2 - 20/3)
På måndagen är det främst jobbet som gäller. Du har lovat att avsluta något som du inte riktigt hunnit med under dagen och risken är stor att du får vara kvar till sent på kvällen.
Nu kan det bli en än gladare och positivare atmosfär på din arbetsplats. Det tyder på en del förändringar, och det ska vara bra för dig. Du är sund. Kärleken ska vara fin, och någon talar lite överraskande om för dig att du är en fin vän. Visst blir du glad över att få höra så vänliga ord.
Visst är rutiner bra, och nu ger det nog dig bästa utdelningen att hålla dig till just rutiner. Även om du studerar så är rutiner bäst. Du kan känna dig lite ensam, men vänner tycker bra om dig. Du kan även få brev med kärt innehåll. En fest för kärleken kan göra dig populär.
Under måndagen väntar en hel del roliga uppgifter.

Väduren
(Lat. Aries) (21/3 - 21/4)
Trivsamma och kärleksfulla ögonkast kan du komma att få uppleva nu. Du nöjer dig dock med att vara dess mål. Stjärnorna tror att du är nöjd med detta. Antingen så är det ett arv eller också får du vinst genom något som har med bostaden att göra. Vill du testa din vinstchans i spel så vinner du inte.
Ska du resa bort nu så var mycket försiktig och gör vad du ska, men lita inte för mycket på dem du möter. Kärleken är nu inte till din fördel. Nu kan du få ett fint erbjudande och det kan ge dig mycket bra ekonomi. Men vinner du i spel nu så har du stor tur. Bäst är att inte spela alls.
Det blir som du tänkt dig i kärleken. Vill du vinna ett hjärta så når du bästa framgången genom att diskret avvakta. Kärleksfulla blickar möter dig. Ekonomin är stark och den blir än bättre. Du kan få ett erbjudande som förbättrar din ekonomi, men inte genom spel. Vinst genom affärer blir bäst.
Skepsis är dagens nyckelord. Något du hör är klart överdrivet – eller saknar verklighetsbakgrund!

Oxen
(Lat. Taurus) (21/4 - 21/5)
Du har en speciell uppgift som du måste prioritera, och du förefaller lite nervös inför det hela.
Du har mycket som du vill hinna med den här dagen och frågan är om du kommer hinna med. är en erkänd tidsoptimist. Lägg gärna på rikligt med marginaler när du planerar en resa eller ett möte de här dagarna. Det ser inte bra ut att ständigt komma för sent så jobba på din tidsuppfattning.
Det har uppstått en del spänningar mellan dig och någon vars omdöme du vanligtvis respekterar.
Du tycks försätta dig i en brydsam situation och får nog räkna med att ett och annat ögonbryn höjs i din omgivning!

Tvillingarna
(Lat. Gemini) (22/5 - 21/6)
Jobbigt ska det vara på en arbetsplats, men nu har du det nästan i stressigaste laget. Försök att vila när du kan, så orkar du med det mesta. Nu ska du få det gott med din ekonomi så du ska unna dig själv en extra fin present. Men i spel vinner du nog inte mycket, så var sparsam med det.
Någon tycker att du tar dig för stora friheter i något sammanhang - förmodligen finns det lite avundsjuka med i bilden.
Det blir en bra start på dagen. Du känner dig mer motiverad än du brukar och du lyckas entusiasmera din med arbetare.
Du vinner nu lätt andras förtroenden, men en konkurrenssituation tycks uppstå på det emotionella planet.

Kräftan
(Lat. Cancer) (22/6 - 23/7)
Måndagen tar ett steg i taget. Först massor av vardagliga saker, sedan en glittrande rolig kväll.
Det verkar som att du skulle vara fri från allt vad arbete heter. Det mesta går undan för dig, och kvicktänkt är du. Har du ledigt så njut. Det talas om valutor, och det kan tyda på att du får med utlandet att göra. Obligationer kan ge dig vinst nu, så värdepapper är det rätta för dig.
Kärlekslivet är en smula turbulent men i övrigt får du en lugn, harmonisk och stillsam måndag.
Den raraste kärleken upplever du nog i din bostad nu. Fester kan vara roliga att komma på, men de tycks stojiga och tröttsamma så hemma blir bäst. Pengar tycks du ha gott om, och de förräntar sig bra i dina händer. Du kan vinna i spel, men det är inte någon större summa, så var sparsam.

Lejonet
(Lat. Leo) (24/7 - 23/8)
Nu kan det vara någon av dina kolleger som kommer med fina idéer om hur arbetet ska kunna löpa ännu bättre. Även andras idéer är alltså bra. Nu får du gäster till din bostad, de kan komma lite överraskande och kosta en del, men det bör vara ett kärt besök. I spel får du ingen vinst.
Du har fortsatt medvind i tecknet! En vän hör av sig och föreslår ett sammanträffande.
En lycklig tid med öm kärlek väntar. Kärlekens mest romantiska tecken är du denna så kärleksfulla dag, kärleken är den ljuvaste ljuva. Någon beundrar ditt fina ekonomiska sätt, då du nästan alltid får det att gå ihop. Lyckan lyser över dig, men ingen spelvinst verkar du få.
En speciell fråga börjar fordra mer av Oxe och kanske kräva att du garderar dig på något sätt!

Jungfrun
(Lat. Virgo) (24/8 - 23/9)
Under måndagen tar du i tu med att planera inför vinteren och inför kommande vecka.
Under måndagen passar du på att roa dig. Det var länge sedan du fick göra något som helt fokuserar på dina egna intressen.
Arbete och åter arbete, nu tycks det vara en tid med ganska så jobbiga dagar. Var snäll mot dig själv och vila när du kan. En promenad tycks stärkande. Är det så att du får chans till extra inkomst nu så får du lycka. Har du ett lån så kan du nu amortera bort en del. Men i spel finns ingen vinst.
Nu ska du vara mer rädd om dig än att ge dig in i nya och osäkra förhållanden. Din romantik verkar bra som den är, så njut av dig själv och kärleken. Var sparsam och handla bara det du måste. Den här dagen kan vara fin på många sätt, men med ekonomin bör du vara försiktig. Investera inte i spel.

Vågen
(Lat. Libra) (24/9 - 23/10)
Pluto skapar en oro i tecknet och får dig att reagera starkt på små saker.
På måndagen diskuterar du gärna livligt så länge du får rätt.
Månen ger dig en vacker vintermåndag, elegant avpassad för kärlek, romantik och känsloladdade samtal.
Helst umgås du med gamla vänner eller med släktingar. Gemensamma rötter betyder mycket för dig.

Skorpionen
(Lat. Scorpio) (24/10 - 22/11)
Dagen är bra för att göra affärer, allra bäst är det om det gäller arbetet. Det är nu som du gör fina inköp. Men var rädd om din hälsa och vila. Förändringar i din kärlek kan komma. Du kan bli ledsen eller glad. Vilket vet du bäst själv, men var diskret och utsätt inte din kärlek för irritation.
Dina misstankar beträffande en viss person är troligen inte helt grundlösa – möjligen har du anförtrott vederbörande lite för mycket.
Under måndagskvällen tar du gärna lite nya initiativ.
Fin dag för sport. Nöjen passar också bra. Kärlekslivet fortsätter troligen i mycket vardagliga hjulspår.

Skytten
(Lat. Sagittarius) (23/11 - 22/12)
Måndagen handlar till stor del om att bli sams med en släkting som du ofta hamnar i luven på.
Nära relationer spelar nu en kanske extra viktig roll i Skyttenns tillvaro. Tänk positivt så är mycket vunnet!
Även om det kan talas om ändrade arbetstider så har du det bäst som du har det. Arbetsrutiner kan vara tråkiga, men för dig ger de framgång. Ganska så bra ska din dag vara när det gäller ekonomi. En lite överraskande slant kan du få nu genom spel på lotto. Två rader kan det vara värt.
Måndagen blir trevlig. Det finns en lugn energi i ditt horoskop som kan hjälpa dig att övervinna vissa motgångar.

Stenbocken
(Lat. Capricorn) (23/12 - 20/1)
Nu ska du säga din åsikt i arbetet, även om det kan betyda att någon av dina kolleger blir tillrättavisad och generad. Du har tåga i dig och är frisk. Chans till extra pengar kan komma nu och tar du den får du en bra förstärkning till din kassa. En spelvinst kan komma, men var sparsam trots detta.
Under måndagen kan ett möte röra upp känslor. Månen gör dig extra sårbar just nu.
Kvällen blir social och trevlig.
Måndagen börjar som en vanlig vardag men kvällen överraskar lite. En spontan idé blir något stort.

Skicka din kommentar / ditt förslag
Ditt namn:
Din Email-adress:
Din kommentar:


Hör av dig om du saknar någon information eller du vill dela med dig om hur horoskopet stämt för dig.Till huvudsidan
Be Happy